Viessmann

Rreth nesh

Njëra na kompanitë më të mëdha evropiane dhe prodhuesi lider i sistemeve të ngrohjes. Me traditë familjare të gjatë më shumë se 100 vite, Viessmann është pioner i të arriturave në të gjitha fushat dhe teknikat e ngrohjes. Viessmann është stabilizuar si prodhuesi më prestigjioz Gjerman i pajisjeve ngrohëse.

Me një numër të madh të patentave, qarkullim vjetor mbi 2.5 miliard euro dhe një armatë prej 12000 punëtorëve, nga Amerika deri në Australi, ne ju ofrojm kualitet të lartë.

pageBackPërsëri