Viessmann instaluesi i ngrohjes –partneri JUAJ në afërsi

Nëse ju intereson ngrohja për shtëpinë, apartamentin apo villën tuaj...
Sistemet e ngrohjes Viessmann dallohen për nga kualiteti superior dhe vazhdojm të punojm që të mbetet ashtu.

Shitjen e produkteve tona, këshillimin profesional, instalimin dhe kujdesin ndaj klientëve pas blerjes e arrijm përmes partnerëve tanë të specializuar në fushën e ngrohjes. Punëtorët e tyre të kualifikuar mund të ju informojnë më gjerësisht rreth produkteve dhe të ju këshillojnë rreth zgjedhjes së produkteve. Ata gjithashtu mund të kalkulojnë se sa do të ju kushtonte modernizimi i ngrohjes tuaj, çka është e rëndësishme dhe sa mund të kurseni.

Në mënyrë që partnerët tanë ti kenë gjithmonë të gatshme të gjitha informatat e nevojshme, për këtë kujdeset Viessmann Academy, në të cilën vazhdimisht edukohen dhe njoftohen me teknologji të reja. Pra, gjithmonë mund të pritni që të merrni këshilla, instalime, mirembajtje dhe servisim profesional nga partnerët tanë të besueshëm.

 

 

pageBackPërsëri