• Që shtëpia juaj të jetë gjatë dimrit e ngrohtë dhe komode,
  kjo është e rëndësishme për çdo prind ose zot shtëpie!

  Ajo ndjenjë e pazëvendësueshme është e rëndësishme për
  shëndetin tuaj.

  Megjithatë çdo vit paraqitet e njejta dilemë:

  Si ta sigurojmë komfortin dhe ngrohtësinë e shtëpisë, por shpenzimet e ngrohjes të mos jenë shumë larta?

  Amund të shmangim përdorimin e qymyrit,
  drurit ose gazit të shtrenjtë?

  A duhet të frikësohem nga tarifa e lartë kur të ngrohem
  me rrymë?

 • Zgjidheni problemin tuaj të ngrohjes me
  pompat e nxehtësisë Viessmann.

  Viessmann pompat termike paraqesin një teknikë totalisht të re të ngohjes,
  e cila sjell diqka shum më të mirë se të gjitha ato që i njohim deri më sot.
  Ato sjellin:

  ngrohje për vetëm 1 euro në ditë

  Pompat e nxehtësisë Viessmann sjellin një teknikë krejtësisht të re të ngrohjes,
  e cila sjell diçka shumë më të mirë se të gjitha ato që i njohim deri më sot.
  Ato sjellin: